Ako ste rodjeni u OVIM znacima, slede vam promene na koje niste racunali -sreca i ljubav kucaju na vrata!

Ako ste rodjeni u OVIM znacima, slede vam promene na koje niste racunali -sreca i ljubav kucaju na vrata!

6. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je za velike i srecne promene, pa se mozete radovati.Pred vama je jako lep period i vreme je za nove korake. Sve sto vudete zeleli, moci cete i da ostvarite.Zato samo napred, jer tamo vas cekaju uspesi.

 

SKORPIJA

Kod vas ce sve da bude uobicajeno, jer ne zudite za vecim promenama. Mada cete se mozda nadmetati sa jednom osobom, vreme je da sami shvatite ko je bolji.  Mnoge stvari ce zavisiti samo od vas, a vi se radujte sto cete u svemu biti ispred drugih.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nista vas nece spreciti da se osecate voljeno, ali ce jedna osoba da umanji vasu srecu. Jedna osoba je jako ljubomorna na vas i stalno trazi razloga da vas nervira. Namesta vam lose situacije, cini podvale i servira lazi. Vreme je da joj stanete na put.

 

JARAC

Od vas se ocekuje da pokazete svoj pravac i da ne dozvolite nikome da vama upravlja. Vreme je da kazete da ste  kovac svoje srece i makar je i ne imali. Ali da dozvolite da vam neko govori sta cete i kako cete, to necete dati nikome.

 

VODOLIJA

Vasa ce sreca da splasne i pokazacete da ste ravnodusni na sve.Neko vas stalno  opominje da se morate trgnuti, a vi kako da ne marite. Pokazite da ste svesni sta vam je dostupno a sta ne. Samo od vasih koraka ce zavisiti i desavanja koja slede.

 

RIBE

Niko vas ne tera na velike korake, ali cete ih sami napraviti.Pokazacete da ste na nivou zadatka i da cete se znati snaci onako kako vam i dolikuje. Od vas se ceka da pokazete  da zelite korenite promene i da cete uciniti sve kako bi vam bilo bolje.

Stranice: 1 2