OVI ZODIJACI PRAVE VELIKU GRESKU I VARAJU VOLJUNU OSOBU U MJESECU SEPTEMBRU

OVI ZODIJACI PRAVE VELIKU GRESKU I VARAJU VOLJUNU OSOBU U MJESECU SEPTEMBRU

6. rujna 2023. 0 By Maja

Ovim zodijacima voljena osoba slijepo vjeruje. Ali oini ce naptaviti gresku i srusiti ljubav za koju su se tako dugo borili.

Ocekujete li oprostaj ? Saznajete sta vas ocekuje i da li ce vam vas partner uspjeti oprostiti.

RAK

Vi vazite za velikoh emotivca koji nikada ni u snu ne bi povrijedio osjecanja voljene osobe. Vi ste se za tu ljubav dugo borili, mnogo ste cinili kako bi napokon zapoceli vezu sa osobom koja je na prvi pogled ukrala vase srce.  Vi ste zodijak koji se nikada nije plasio da pokaze svoja iskrena osjecanja.

Vas partner vas mnogo voli, i sve bi ucinio za vas. Naravo da i u vasoj vezi ponekad nastupe nesuglasice, ali vi se za ljubav borite i od nje nikada necete odustati.

Mislite da je tako?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tokom mjeseca septembra naime dolazi do velkih promjena koje ce vasu vezu zauvijek srusiti. Jedan flert, jedno obicno poznanstvo pretvorice se u avanturu i vas partner ce za sve saznati. Mnogo cete se pokajati kao nikada do sada u svom zivotu. Sve cete ciniti kako bi se pomirili sa voljenom osobom, ali to se nece desiti.

Gresku koju cete napraviti, vas partner vam nikad nece oprostiti. Nema sumnje u to da ce vas voljeti, ali preko svog ponosa nikada nece moci preci.

Vi cete se mnogo pokajati, jer prolazna afera ce vas samo velike boli kostati. Vi cete tokom mjeseca septembra izgubiti svog partnera jer oprostaj od njega nemojte ocekivati. Imali ste toliko hrabrosti i vaseg partnera cete mnogo poniziti, jer ta prica dug nece biti zavrsena. I vasa prolazna avantura ce svima pricati  za vasu malu ljubavnu romansu, ali to ce vasem partneru samo jos vise dati povoda da vam nikada ne oprosti.

 

Natavak  na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2