Sledi SREDA koja ce vam DONETI LJUBAV, a jedan znak ce moci reci da je NAGRADJEN ZA DOBRA DELA!

Sledi SREDA koja ce vam DONETI LJUBAV, a jedan znak ce moci reci da je NAGRADJEN ZA DOBRA DELA!

6. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Mogli biste da se pozabavite  novim poznastvima jer vas jedno interesuje.Jedna osoba vas posebno raduje i vreme je da se radujete skupa. I vasa ce zelja biti  da to poznastvo produbite i prilagodite nekim licnim pitanjima i zeljama svoga srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK

Odavno vec tapkate u mestu i vreme je da se srede  vasi koraci. Ako ste do sada planirali i pricali, sada je vreme da se pokrenete.Od danas pocnite da prelazite sa reci na dela.Vase ce srce da kuca zarom,zeleci da vam konacno krene.

 

BLIZANCI

Ponasate se  kao da vas se nista ne tice, a opet ne dozvoljavate drugima da cine sto im volja. Zato cete ovog dana da udjete u jedan veliki duel sa osobom koja vas je i pre nervirala. Napadate a da se niste pitali zasto? Verovatno sto cilja istinom po vama!

 

RAK

Niste nikada trazili zauzvrat da vam se vrati sve sto ste cinili. Znajte da hoce i vreme je da se  vama desi nesto lepo. Sledi vam ljubav  od strane jedne osobe, kao nagrada za sva dobra dela. Uzivacete ovog dana i bicete najsrecniji zodijak!

 

LAV

Od vas se ceka da pazite sta radite i kako vladate. Niste bili spremni da se resite na neke odredjene korake, ali cete morati. Pazite da vase reakcije budu umerene i na mestu, a ne nagle. Cesto prenaglite pa se posle  grizete  sto se niste   mogli suzdrzati od komentara.

 

DEVICA

Vec ste se nasli  sa jednom osobom da imate dosta slicnosti. I ona vam sugerise da se resite na emotivnu vezu. Srca vam govore da biste mogli biti srecni i zadovoljni, pa zasto da ovog dana ne krenete sa rukom u ruci?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2