Tokom tri dana OVIM znacima sledi NESTO POSEBNO, ali ce jedan biti  RAZOCARAN!

Tokom tri dana OVIM znacima sledi NESTO POSEBNO, ali ce jedan biti RAZOCARAN!

6. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Nema radovanja tek onako, niti dok ne budete imali debeli razlog.Niste navikli na veca iznenadjenja, pa se i ne nadate lepsim stvarima. Samo drzite isti nivo desavanja i vasi tokovi su lepi, ali bice bez neke velike promene.

 

BIK

Ponasate se nezrelo i neodogovrno, a mogli biste mnogo toga da ponesete na svojim plecima. I ne samo da biste mogli, nego biste to morali i trebate! Krajnje je vreme da pokazete zrelost, i imacete situaciju u kojoj cete biti posmatrani.Pazite sta cinite!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Stalno nesto planirate unapred, pa ste i za ove dane planirali sta cete. Nemojte da preterujete i sebe i druge terate na prevelek zadatak. Obaveze koje cete izvrsavati za tri dana, mogli biste razvuci za sedam. Bice u pravu oni koji vam budu prigovarali.

 

RAK

Vase srce zeli malu promenu i pokazite da cete da se okrenete. Idite za onim sto vam nalaze srce a ne samo za onim za cime morate.Bar jednom budite neposlusni razumu i sledite srce svoje. Ceka vas nesto posebno lepo.

 

LAV

Imate  vreme koje vas nosi napred i ono koje vas vraca nazad. Zato gledajte da savladate proslost, i njenje dogadjaje ostavite za  sobom. Gledajte napred jer slede bolji i realniji dani.Mozda vam  ono donesu ohrabrenje i jacinu.

 

DEVICA

Vi niste ni priblizno jaki kako se pravite da jeste, ali cete morati biti. Lako je da odglumite neki put srecu, ali da cete moci stalno, to nije mogao nikada niko. Zato necete moci ni vi. Srescete bivseg, ne glumite da vam je svejedno, vec pokazite da vam je tesko. Imate sanse za pomirenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2