CETVRTAK pred nama  ce biti NAJVAZNIJI DAN U ZIVOTU ova tri zodijaka!

CETVRTAK pred nama ce biti NAJVAZNIJI DAN U ZIVOTU ova tri zodijaka!

7. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Samo od vas zavisi kako  cete dalje i sta vas ceka.Mozda cete  da sami  neke stvari ubrzate ili da neke konacno dovedete do kraja.  Jednog ste ipak svesni i cekate da se sredi smo od sebe. Verujte da nece, potrudite se!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Da ste od onih koji se mogu dovijati preko prijatelja, niste bas. Ali jedan vas prijatelj vam se uvek nadje kada ste u nevolji.Da li ce i danas da se stavi u vasu sluzbu, ili ce vam se unapred izjadati da vam vise ne moze pomagati?

 

BLIZANCI

Sreca je vasa pa ste jako snalazljivi, inace biste propali. Situacija u kojoj ste trenutno, vodi vas ka tome  da se morate snaci i izvuci. Slede manje komplikacije ali nista na sta niste navikli.Ovo je dan  kojeg cete morati da ispratite uspesno.

 

RAK

Jedna vas devica stalno ogovara i  nikako da vas ostavi na miru.Moracete da joj se revansirte, jer vi bar imate sta reci. Mogli biste vi njoj da naskodite  svojim istinitim komentarom. Niste takav covek, pa cete se kaniti njene blizine.

 

LAV

Od vas zavisi kako cete provesti ovaj dan. Vreme je da budete verni svojim osecanjima, i da ih pokazete osobi za koju su vezana. Mozda se nadje u vasoj blizini, a vi joj dajte do znanja sta osecate.

 

DEVICA

Vreme je za ljubav i za lepse dane, pocev od ovoga danas.Vasa sreca cve da bude tako lepa i vidljiva, a zavisi samo od jedne jedine osobe.Na pomolu nova ljubav i kao da je jedino bice na svetu. Bicete srecnik dana jer ce vam biti uzvraceno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2