CETVRTAK pred nama  ce biti NAJVAZNIJI DAN U ZIVOTU ova tri zodijaka!

CETVRTAK pred nama ce biti NAJVAZNIJI DAN U ZIVOTU ova tri zodijaka!

7. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Vase srca ce da kuca za jednu osobu, ali cete kriti svoja osecanja.Od vas se ceka da ih ne krijete i ne gusite.Pokazite ih na svakom mestu i pred svima.Samo od vas zavisi da li ce ta ljubav da plane, a vi budete drugi srecnik ovog dana!

 

SKORPIJA

Volite nekoga, a on vam nije ni do kolena. Tako kazu sva poredjena vas dvoje, tako kaze okolina, ali ne i vase srce. Trenutno ste malo razocarani jer ste se sporeckali, ali sledi pomirenje.Njime cete biti treci srecnik kome ce ovaj dan biti najznacajniji.

 

STRELAC

Okanite se jedne ribe i pokazite  joj da vam smeta. Ona vam se namece i jednostavno ne mozete da izbegnete njeno drustvo.Od vas zavisi sta cete uciniti, a bi bi red da se vi distancirate, sve dok ne shvati.

 

JARAC

Ljubav koju ste nosili u grudima samo ce vas dodatno da priblizi jednoj osobi.Svakako su  njoj i posvecena, ali ne znate sta ce biti sa njene strane. Ne znaci da i ona oseca isto, ili da mora da vas pocasti paznjom.

 

VODOLIJA

Zanosite se nekim odredjenim  stvarima, a da niste svesni da tako niti moze, niti sme. Sebe cete dovesti u nepriliku i zato pazite sta cinite.Ako i volite  odredjenu osobu, razmislite imate li sanse da joj pridjete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Da se vase srce kida i lomi na komade, ne biste mogli da sprecite.Tako ne mozete ni da sprecite jednu osobu da se vrti u vasoj blizini. Vase joj drustvo prija, pa bila vam voljan ili nevoljan lik vaseg zajednickog drustva. Udostojite je paznjom, zasluzila je!

 

Stranice: 1 2