Izaberi ZVEZDU PADALICU i saznaj KOLIKO ces SRECE IMATI  u DANIMA koji slede?!

Izaberi ZVEZDU PADALICU i saznaj KOLIKO ces SRECE IMATI u DANIMA koji slede?!

7. rujna 2023. 0 By Lala

Zelite da vasa zvezda ostane samo sjajna i beskonacna zvezda, bas kao i ljubav i sreca kojoj se nadate. Vreme je da sanajrite da se nista ne moze desiti lose i da zivite sa nadom da ce sve  da bude bolje. Od vaseg partnera zavisi i vasa sreca i ljubav kojoj se nadate.

Vasa zvezda  biste da nikada ne potamni, da nikada ne bude zvezda padalica, nego da traje i bude uvek vasa vodilja. Vodilja ka sreci, ka cilju, ka onom sto vas vodi tome da zivot bude lep, a ljubav da bude sreca.

Imate tri ponudjene  zvezde padalice a one ce vam reci  sta vas ceka u narednim danima. U vasopj skoroj uducnosti i vasim trenucima koji samo sto nisu dosli, a vama su tako nepoznati i neizvesni.

Ako zelite znati sta vas ceka i sta vam sledi, izaberite jednu zvezdu i saznajte  sta vas ceka.

AKO STE IZABRALI  ZVEZDU PADALICU  BROJ 1

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi koji ste izabrali  zvezdu padalicu pod rednim brojem jedan, znate sta vam je ciniti.

Zaljubljeni ste i ludi od ljubavi prema jednoj osobi koja vas je skoro srela.Vase novo poznastvo se pretocilo u novu ljubav koja je na pomolu i koja preti da vam uzme to srce iz grudi.Osecate veliku ljubav, ali i vi osecate  da vam se uzvraca.

Vreme je da se trudite da vasa ljubav i potraje i da oboje budete tolerantni.  Da svoju ljubav sacuvate i da se trudite da sve bude kako i dolikuje. Da biste se radovali i bili zadovoljni, moracete  da se trudite bespostedno. Pazite se da jedna osoba ne iskoristi vase odsustvo i ne napravi lom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2