Lav je SRECAN, Skorpija  BESKRAJNO TUZNA,     Vodolija ima  VELIKE ZELJE, Riba   MNOGO GRESI…

Lav je SRECAN, Skorpija BESKRAJNO TUZNA, Vodolija ima VELIKE ZELJE, Riba MNOGO GRESI…

7. rujna 2022. 0 By Maja

LAV

Vi ste zodijak koji zna da se bori za svoju srecu. Istina je da ni vama nije uvijek lako, ali uvijek pronadjete nacin da budete sretni. Zodijak ste koji se bori za sve sto mu je u zivotu bitno jer vi svoje snove uvijek ostvarujete sami. Ne oslanjate se na druge, vec uvijek samo na sebe i svoje mogucnosti. Mnogo problema vas je pratilo u zadnjem periodu, ali vi nikada niste prestali da se nadate svojoj sreci .

Za tu srecu se borite kao malo ko drugi, jer vi pokazujete najvecu snagu bas u onim trenucima kada vam je najteze.

Uvijek ste na strani dobrote, ali to vama nije uvijek samo dobro donijelo. Ipak pred vama je jedan period u kojem za probleme necete znati. Vi cete imati veliku srecu jer cete posebno na poslovnom polju poceti da ostvarujete velike rezultate. Pred vama du desavanja koja ce vam donijeti velike novce koji ce vam biti od velikog znacaja. Vi cete biti samo sretni, jer sreca vama znaci sve. Za nju se borite i ne dozvoljavate da vam bilo ko stane na put kada je vas uspjeh u pitanju. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer sreca se nece odmicati sa vase strane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Kada je ljubav u pitanju, prosto vam ne ide onako kako zelite. Mada ste ludi zaljubljeni u svog partnera, veliki problemi prate vasu vezu kojima ne vidite kraja. Uvijek se nadate da ce vam krenuti na bolje, ali sreca kao da vam u inat okrece ledja.

Cesto ne zelite sebi da priznate da vas partner ne cini nista kako bi u vasoj vezi mnogo toga krenulo na bolje.

Vi cete u narednom periodu donijeti jednu vaznu odluku kada je vasa veza u pitanju. Mada ludo volite svog partnera, vi cete zakljuciti da je najbolja opcija da se razidjete. Bicete beskrajno tuzni, ali svjesni ste da zasluzujete mnogo bolje u zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2