OVI znaci ce PRECI PREKO PONOSA jer ce SHVATITI da je LJUBAV  vaznija od svega!

OVI znaci ce PRECI PREKO PONOSA jer ce SHVATITI da je LJUBAV vaznija od svega!

14. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Vazno vam je da se snadjete u situaciji koja vas ceka.  Od vas se ceka da budete odlucni i da znate sta zelite.Osim toga morate da nadjete prioritete za kojim cete ici. Necete da dangibite i da  tracite vreme.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mozda nije vreme za oprastanje, jer vi to ne znate, ali svakako se morate povuci.  Jedna vas osoba voli kao svoje oci, ali je zacrtala svoju liniju. Moracete  da predjete preko ponosa i jedno i drugo i shvatite da je ljubav vaznija od krivice.

 

BLIZANCI

Sve vas malo po malo, pa snadje neka nepovoljna okolnost.Sada vas opet ne cekaju povoljne, vec morate znati da se snalazite. Jedna osoba  zeli da se nadje u vasoj blizini jer vam ima nesto reci. Mozete da zamislite sta!

 

RAK

Nevoljno se upustate u rasprave bilo koje vrste i sa bilo kime. Izbegavate ih maksimalno, ali jednu niste mogli.Ne volite kad lazljiva usta  govore lose o nekome, a sada  cete moci da odbranite sebe.Zalud cutite, jedna vas devica ogovara.

 

LAV

Vreme je da shvatite koga volite i koliko i da se ogradite sa cutanjem. Vas ponos je ogroman, ali u ime ljubavi koja stoji, moracete da predjete preko nekih stvari. Vreme je da se oprasta jednoj osobi, mada i nije kriva.

 

DEVICA

Samo znate da dignete glavu, ponosno kao paun i da se udaljite. Partner vam zamera na tome i ceka da mu se obratite.Vreme je da se vase srce raduje, i da budete neko ko voli, ali i ko zna da prasta.Cemu ponos i vase durenje?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2