Ovi zodijaci USKORO prolaze kroz TESKE DANE!

Ovi zodijaci USKORO prolaze kroz TESKE DANE!

7. rujna 2023. 0 By Maja

Ova tri zodijaka ocekuju teski dani. Navikli su da se bore u svom zivotu, ali ponekad je i njima svega dosta. Ipak ovo nisu osobe koje ce s lako predati sudbini. Nece im biti lako, ali oni su jaki i borbeni u svim zivotnim situacijama.

BLIZANCI

Dargi blizanci, pred vama je period koji vam se nece ni malo dopasti. Dani koji su pred vama ne donose lijepe vijesti, a to ce se posebno primjetiti na polju financija. Kao da ste se u zadnje vrijeme malo opustili, i kao da vam nije toliko stalo da sve obavite na vrijeme. Mozda vas je sreca prosto napustila, jer pred vama su dani koji ce od vas zahtijevati mnogo. Pored novcanih gubitaka kojih cete imati, vas ocekuu i nagle promijene na radnom mjestu. Mnogo ce se od vas zahtijevati, ali vi necete moci sve postici kako zelite. Period koji je pred vama zahtijevace mnogo strpljenja i koncentracije. Mozda vam nece biti lako, ali vi niste pozanti po tome da lako odustanete. Koliko god u narednom periodu bili pos iskusenjima, vi cete na kraju ipak uspijeti da zavrsite vecinu vasih obaveza.

 

VAGA

Drage vage, posebno na polju ljubavi vas ocekuju promjene koje ce vas kostati mnogo razocarenja. Vasa voljena osoba ce naime napraviti jedan potez koji ce vas mnogo razocarati. Osoba ste koja je uvijek na strani ljubavi, al vi ne dozvoljavate d se neko igra sa vasim osjecanjima. Upravo to ce vas partner d pousa i to ce vas mnogo boljeti. Imate veliko povjerenje u osobu koju volite, ali njen postupak ce vas mnogo razocarati. Nema sumnje  to d vas partner mnogo voli, ali gresku koju ce napraviti necete moci tako lako oprostiti. Zaista je tezak period pred vama jer ste vi sa voljenom osobom imli velike planove. Dani koji su pred vama vasu ljubav ce dovesti od velikog iskusenja i vasa ljubav ce biti stavljena na veliku probu. Ipak vi zante najbolje sta treba da cinite.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2