Tri naredna dana mogu da donesu NEOCEKIVANE ZAPLETE, nekome sledi RASKID i SLOMLJENO srce!

Tri naredna dana mogu da donesu NEOCEKIVANE ZAPLETE, nekome sledi RASKID i SLOMLJENO srce!

7. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se odredite  u tome sta vas  moze  zanimati i koja je tema vaseg interesovanja. Samo od vas se ocekuje da pokazete da ste zainteresovani  za osobu do koje vam je stalo.I verovali ili ne, i kojoj je stalo do vas.

 

BIK

Nemojte da gubite vreme i pokazite sta vam je bitno. Srce ce vam kucati zarom i vreme je da  se usmerite ka jednom raku. On vas jako voli ali ne sme da dozvoli da zanemarite njegov ponos. Suvise je ponosan da bi vam prisao sam.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Samo da se srede neke vase dileme i sve ce biti bolje. Ako budete mogli, pokazite da vas ne zanimaju tudji planovi, ni tudji problemi. Vi niste dokoni i imate i svojih briga, da bi vas zanimale tudje.

 

RAK

Vreme je da se usmerite ka jednom biku.Vase simpatije su obostrano lepe i velike. Ipak cekate da vam on sam pridje, jer ste ponosni da biste mu se nabacivali.Zato mozete da ocekujete jednu neocekivanu situaciju.

 

LAV

Niste priznali poraz od jednog raka ali sada je red da se spremite i priznate. On vas je porazio jos davno, a vi se pravite pobednikom. Vreme je da priznate da je za vas kasno i kasno za novi pokusaj.Idite dalje, u nove dane i ka nekim drugim osobama.

 

DEVICA

Nemate volje za nove dane a vreme je da se dese neke nove situacije. Samo od vas ce da zavisi sta ce se desavati i sta je ono sto smerate. Jedna vaga vam nece dati mira, a vama ga bas treba. Nemojte nista pokusavati, nije vreme!

Nastavak na slededecoj strani…

Stranice: 1 2