Tri naredna dana mogu da donesu NEOCEKIVANE ZAPLETE, nekome sledi RASKID i SLOMLJENO srce!

Tri naredna dana mogu da donesu NEOCEKIVANE ZAPLETE, nekome sledi RASKID i SLOMLJENO srce!

7. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Svidja vam se jedna devica ali je sve neuspesno, sto god pokusate.Samo da vas hoce  sreca, lako biste znali sta biste. Sada nije momenat da pokusavate bilo sta i zato nista ne cinite! Cekajte povoljniju sansu.

 

SKORPIJA

Srce vam izgara za jednom osobom  i vreme je da se i ona okrene prema vama. U momentu cete otkriti da vas laze, i da vas vara. Nesto cete videti svojim ocima, i bice to razlog da vasa veza pukne. Raskid cete doneti dostojanstveno, ali ce vam srce ostati slomljeno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Da se radujete novim danima, moze se reci da zivite za njih. Partner vam je nesto obecao  i sada zeljno cekate da vam se to ostvari.  Mozda se nesto izokrene, a da niste ni pomislili da moze. Sledi vam neocekivan zaplet.

 

JARAC

Vreme je da se naredni dani pokazu kao dugo zeljeni dani. Bice to pocetak jedne lepe veze koja ce vas terati u oblake.Za vas ce to biti pocetak jedne lepe veze na pomolu. Za vas slede dani uzivanja.

 

VODOLIJA

Vase misli vas vuku ka jednoj ribi, ali ona vas drzi na distanci. Vreme je da pokusate da joj pridjete i da izvucete  njeno odobravanje. Ako to uspete, radujte se, ako ne uspete, ostanite na distanci. Nemojte da sebi dodatno komplikujete.

 

RIBE

Vec duze vreme drzite na distanci jednu vodoliju. Ako niste razmisljali o njoj, mogli biste sada da to ucinite. Od vas se ceka  da pokazete da ste je primetili, i da vam je jasno da joj se svidjate. Vreme je da joj uzvratite emocije i odgovorite na njene simpatije.

Stranice: 1 2