DOBROTA se uvek isplati:Ovog petka ce jedan znak biti NAGRADJEN za svoja DOBRA DELA!

DOBROTA se uvek isplati:Ovog petka ce jedan znak biti NAGRADJEN za svoja DOBRA DELA!

8. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda je red da saberete svoje greske i vidite  gde ste gresili.Sigurno da necete moci sve da ispravite, ali jednu mozete jos ovoga dana. Zato saberite sta vam je ciniti, i ponasajte se tako da vi budete na dobitku.

 

SKORPIJA

Sledi vam susret sa nekim koga niste voleli  do sada, ili ste ga drzali na  odstojanju. Vreme je da se  srede vase misli i da znate sta vam je ciniti. Verujte da ste mu zapeli za oko i vreme je da i vi okrenete ka njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ovaj ce dan za vas da bude posebno lep, a vi se slobodno radujte.Konacno cete da se okrenete  ka svome lepsem delu zivota. Od danas ce da vas prate sreca, i sa njom i dva krupna oka. Susret sa srodnom dusom, konacno ce vam doneti mir, i bicete srecnik zodijak.

 

JARAC

Da se volite saliti, ne bas, ali ce ovaj dan da bude od sale i smeha. Dakle, za vas ce vase drustvo da ucini sve da se malo oraspolozite i budete  veseli. Vreme je za pocetak vase radosti, jer u drustvu  cete upoznati novo lice.

 

VODOLIJA

Ako ne znate kako da postupite u jednoj situaciji, samo ce vam se reci. Vi se nemojte opterecivati sta i kako, nego budite spontani.Kako vas ponese trenutak tako i reagujte. Ne mislite sta ce biti sutra, nego sta ce biti danas.

 

RIBE

Svidja vam se jedan blizanac i osecate da ga volite.Za vas su njegove zelje zapovest i vreme je da ih ispunjavate. Samo od vas zavisi kako cete se postaviti, a mogli bi ste biti lep par. Na pomolu  nesto lepo, romansa ili trajnija ljubav?

 

Stranice: 1 2