IZABERI CAROBNU KARTU – jedna je znak da ce ti se NAJVECA ZELJA OSTVARITI!

IZABERI CAROBNU KARTU – jedna je znak da ce ti se NAJVECA ZELJA OSTVARITI!

8. rujna 2022. 0 By Maja

Carobne karte otkrivaju tvoju sudbinu. Koliko srece ces imati one ce ti pokazati. Izaberi jednu i saznaj sta te uskoro ocekuje.

KARTA BROJ 1)

Ti si osoba koja se uvijek oslanja na svoj rad i svoj trud. Mnogo toga u zivotu nije islo kako si zamisljao, ali to tebe nikada nije natjeralo da odustanes. Bez obzira na sve ziovtne oluje koju su te zadesile, ti si se uvijek borio za sebe i svoju srecu. Mada si imao mnogo razloga da prestanes da se boris i da seve prepustis srci, to nikada nisi dozvolio. Boris se za sve sto imas u zivotu, jer ti vjerujes da ce se tvoja borba na kraju isplatiti. Nikada niisi dozvolio sudbini da te sprijeci da pokusas ostvariti svoje ciljeve. Nisi uvijek u tome uspijevao, ali se nikada nisi ni predao.

Karta koju si izabrao pokazuje na jos mnogo ziovotnih iskusenja, ali i jedan novcni dobitak koji uskoro slijedi. Tvoje zelje su skromne i neke od njih ce se uskoro ostvariti. Tvoja najveca zelja ce jos neko vrijeme morati da saceka, ali sreca ipk nece izostati.

 

KARTA BROJ 2)

Za tebe vazi pravilo da mozes sve postici ako samo to dovljno zelis. Nemas mnogo zelja u zivotu jer si zaista skromno bice koje je zadovoljno sa svojm zivotom. Mozda ti nemas sve sto pozelis, ali to si ipak sretan covjek. Zivot nije uvijek bio postenprema tebi, ti si mnogo bola vidio u svom zivotu. Ipk tvoja vedra narav  i tvoja volja za boljim zivotom nije mogla da se zaustavi. Ti si osoba koja je mnogo truda ulozila u svoje snove, samo kako bi se oni ostvarili. Jednu veliku zrlju imas i ona te je uvijek pratila.

Ta zelja je nesto sto ti mnogo znaci i ona ce uskoro da postane stvarnost. Velika sreca je rped tobom koja ce mnogo toga da promijeni na bolje. Tvoja zelja ce se ostvariti jer ti si to iskreno zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2