Koji ce znaci morati da slusaju glas svoga razuma ako ne zele da im neko slomi srce?!

Koji ce znaci morati da slusaju glas svoga razuma ako ne zele da im neko slomi srce?!

15. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Pred vama su dani koji mogu doneti velika ocekivanja.Mozda i neslucena, ali je i vreme da se  srede vasa negodovanja. Ne izgovarate ih glasno, vec ih oseca vasa  okolina. I sada je vreme da se dese  lepe stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec znate da ce sve vase teznje da budu bezuspesne. Vreme je da se srede i vase zelje i da biste nasli neki pravac. Osecate se izbaceno sa koloseka i nemate ni cilja, ni pravca. Nadjite neke prioritete, ne mozete tako ici na slepo!

 

BLIZANCI

Nemojte se secati  gde ste gresili, nego se trudite da vise ne gresite.Dani pred vama ce biti i teski i zahtevni. Gledajte da odgovorite na sve zahteve, bas onako kako vam i dolikuje. Imate sansu da popravite stvari.

 

RAK

Desavalo se sta ili ne, vase se zna, da radite i da ne popustate. Pred vama je  da se zrtvujete i za partnera i za sebe. Ako zelite da ostvarite  boljitak svoje emotivne veze, morate dati sve od sebe.Za razliku od partnera, vama je stalo.

 

LAV

Vreme je da  budete u miru sa samim sobom i da pokazete  da prihvatate  sve. Moracete  da  se mirite sa onim sto je bilo i da prihvatite poraz.Ako ne uspete, gore ce biti za vas. Zato stegnite srce i sacuvajte svoj ponos.

 

DEVICA

Ovih cete dana imati razloga da slavite. Ako vas jos i vas partner bude dodatno obradovao, sve ce da bude duplo bolje.  Pa ako cak i zaboravi jedan vazan dan, vi se ne dajte rastuziti.Vas  dan  neka bude dan za slavlje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2