Ovim znacima sledi SUSRET sa osobom koja ce postati njegova VECNA LJUBAV!

Ovim znacima sledi SUSRET sa osobom koja ce postati njegova VECNA LJUBAV!

8. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se sretnu srodne duse, ali za vas nemoguce. Ako ste i verovali   da takvo nesto postoji, vreme e da se razuverite.Vise puta ste se radovali i verovali u to, ali vam se nije desilo.Vreme je da se sredite  i da pocnete verovati.

BIK

Od vas se ocekuje da postanete osoba koja ce da se menja za trista stepeni. Vreme je da se  okrenete ka boljem i da budete  neko ko ce poceti da razmislja zrelo. Pokazite da ste dovoljno zreli i na visini zadatka.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Od vas se ceka  da se zna   sta cete i sta je ono sto zelite. Pokazite da znate da se  snadjete, i da cete se radovati. Vreme je da se opredelite za jedan korak, za vas vrlo odlucujuci. Vreme je da se  znate snaci i okrenuti pravim putem.

RAK

Niste se nadali  nicemu, ali vas je   jedan blizanac usrecio. I ovih dana ce vam dati  pravo da razmislite gde ste mogli da pogresite.Vasa je sreca pa ste se snasli na vreme i sada nemate razlog da se zalite.

LAV

Mislili ste da ste  srecni ali vam se ubrzo pokazalo suprotno. Nije vreme da znate  da je sreca  dostizna, ali vasa ljubomora je sve pokvarila. Vi ste suvise posumnjali u  srecu ali je vasa situacija  sada  takva kakva je.

DEVICA

Vreme je da pokazete da znate  da se trudite i da cete uciniti sve da vam bude bolje. Vreme  je da se  okrenete  svim snagama i pokazete da volite.Jedna osoba ce vam  da  bude mila i probacete da joj se  dodvorite kako god.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2