Izaberi SIMBOL NESRECE i saznaj cega da se cuvas da bi vam krenulo?!

Izaberi SIMBOL NESRECE i saznaj cega da se cuvas da bi vam krenulo?!

10. rujna 2023. 0 By Lala

Simbol nesrece je oduvek govorio o necemu sta nas ceka i sta nas boli.

Vreme je  da se zna da su uvek govorili o nasim strahovima i nasom slutnjama. Na zalost uvek o slutnjama koje nisu dobre, koje vode ka losim stvarima i govore o nasim strahovima. Obicno se  govori o tome da nase slutnje govore o nekim mane srecnim stvarima ili o stvarima koje moramo uciniti, da izbegnemo ono lose.

Da pobedimo  svoje strahove koje paralisu nase korake i  da se zna sta se ceka i sta se mora ciniti da to sprecimo. Ovde imate ponudjena tri simbola nesrece i vreme je da se upitate da li da odaberete jednu od tri ponudjena.

Tako cete da  se resite  nekih nelagoda, da sebe predocite sta biste mogli i sta vas ceka.  Izaberite jednu sliku simbola nesrece i saznajte sta vas ceka i sta da ucinite da vam krene na bolje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI SIMBOL NESRECE BROJ 1

Vi koji ste izabrali  simbol nesrece pod rednim brojem jedan, vec ste na  izboru zbog svoga sujeverja. Jako se plasite da ste pod stresom ili losim uverenjem da ce vam da krene  na dobro, ako sretnetze crnu macku.

Ako ste izabrali prvu sliku  simbol nesrece, izabrali ste crnu macku. Eto onoga sto vas muci svaki put kad negde krecete. Ako idete na put, ako zelite da se okrenete  ka lepsem , ako zelite da pridjete nekoj osobi.  Cim slucajno vidite crnu macku, verujete da ce vam krenuti po maleru.

Strahujete, plasite se i slutite na lose stvari.Jednostavno ste neko ko veruje, ali gledajte na to drugacije. Da bi vam krenulo i da ne bi islo po maleru, morate se ohrabriti i samo verovati sebi. Nemojte da odgadjate neki svoj planirani put, ali mozete biti malo oprezniji.  Mozda vas ceka manji peh, ali shvatite to kao zivot.  Sve se desava i svima, pa mora nekad i vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2