Ovi ce znaci IMATI NAJVISE SRECE, i sve ce im biti na dohvat ruke!

Ovi ce znaci IMATI NAJVISE SRECE, i sve ce im biti na dohvat ruke!

15. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme  je da se sredite i pokazete nove korake. Od vas se ceka da pokazete nove korake  i da ucinite nesto za sebe.Vreme je da se srede vasi  zahtevi i da budu usvojeni.Od vas se ceka samo da nesto preduzmete.

 

BIK

Da ste spremni na neke ustupke, tek cete i sami da uvidite. Kad se nadjete u odredjenoj  situaciji shvaticete da ste spremni na sve. Za radi ljubavi i srece, ucinicete i ono sto ne biste ni pomislili. Spremno i slobodno, bez misljenja onog sta ce reci drugi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Da vase srce kuca u smeru koji vas vodi ka jednom  raku, i ne slutite. Mozda je red da se usmerite tamo gde vas i vuce srce. Govor srca vam porucuje da cete ovih dana imati najvise srece, bas u ljubavi.

 

RAK

Spoznacete da volite jednog blizanca ali i da on voli vas.Ako ste nekada bili povredjeni, sada je red da budete srecni. Ako ste sumnjali da postoji srodna dusa, sada cete je pronaci i priznati da ste je nasli  u liku jednog blizanca. Bicete drugi srecnik.

 

LAV

Misli vam lutaju do osobe koja vam je u blizini. I ne slutite da vas ceka  jedna lepa  veza. Mozda cete da i sami budete iznenadjeni onim sto sledi. Vreme je da se okrenete drugoj strani, ona vas nece primetiti.

 

DEVICA

Nada vam se jedan jarac koji je blizu vas, ali  nikako da vam bude i blizu srca. Od vas se ceka da budete spremni na jedan novi korak. Nece vam biti bas po volji,  ali cete morati da pokazete bilo kakvu reakciju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2