BLAGO VAGAMA I SKORPIJAMA JER CE do kraja meseca UZIVATI U LJUBAVI!

BLAGO VAGAMA I SKORPIJAMA JER CE do kraja meseca UZIVATI U LJUBAVI!

10. rujna 2022. 0 By Lala

SKORPIJA:

Posao:

kod vrednih sve moze i nema onoga sto ne moze. Kod vas je sve resivo i nema neresivih situacija. Po vama ne postoje teski zadaci, nego samo jako odgovorni i oni koje treba obaviti ali koji ne podlezu nicijoj odgovornosti. Vi vrlo vesto razdvajate bitno od nebitnog, i zna se sta jhe vazno a sta nevazno. Tako dirigujete i kolegama, pa nije ni cudo sto svi  kazu da ste teski   kao saradnik.

No, vas ce ljubav da smeksa  u danima koji su pred nama i vreme je da   saznate sta je ono sto vas ocekuje.

 

LJUBAV
Ako ste sada u vezi  i ako vam deluje da nikad necete naci srecu sa jednom vagom neka vam  bude jasno da   na vasu veliku srecu  gresite.

Ona vas  iskreno voli i ti sukobi koji postoje izmejdu vas svakako nisu jaci od ljubavi koje vas dvoje osecate.Ono sto moramo da kazemo jeste da cete do kraja meseca dobiti dokaz koliko je voljenoj osobi stalo do vas.

 

AKO STE SLOBODNI:

Sasvim je sigurno da vam do kraja meseca sledi susret koji ce promeniti  mnogo toga u vasem  zivotu.Vi ste to i zasluzili. Da vas neko voli i da se pojavi osoba koja ce umeti da vam pruzi svu onu ljubav o kakvoj ste do sada samo mastali.  Moze se reci da ce sve doci na svoje a da cete vi biti srecniji nego ikada. To je jako vazno da kazemo.

 

 

Stranice: 1 2