DVA ZODIJAKA ce TOKOM JESENI stati na ludi kamen i iznenada PRED MATICARA!!

DVA ZODIJAKA ce TOKOM JESENI stati na ludi kamen i iznenada PRED MATICARA!!

10. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste od onih koji ce se moci hvaliti sa srecom.Ipak vasi jesenji dani nece biti tako losi. Osim sto cete mnogo raditi, imacete malo vremena i za jednu osobu.Upoznacete  je u jeku svojih radnih obaveza, ali cete joj ipak posvetiti paznju.

BIK

Tokom cele jeseni  cete imati  novcane probleme. Usli ste u jedan dug koji vam nije trebao, i sada mucite brige. Tu cete se zameriti svome partneru, koji ce vas stalno i dodatno nervirati.  On bi samo da vam pomogne, a vi ga ne razumete.

BLIZANCI

Partneru cete morati  da polozite neke licne racunice. Ili ga ne volite dovoljno, ili ste postali ravnodusni za sve.Tokom jeseni mu necete poklanjati paznju koju zasluzuje. Moracete da ispitate svoja osecanja.

RAK

Vec ste se predali sudbini jesenjih dana. Ona vam uvek donese neka bolna secanja, pa mislite da ce i sada. Nemojte da zivite u proslosti, i od secanja, nego pokusajte da ucinite sve da vam krene na bolje.Zasto ova jesen ne bi bila vasa jesen?

LAV

Konacno da se srede neke vase teorije i da odredite svoje ciljeve. Neka ovo bude jesen u vasu korist, koja ce vam doneti neka resenja.Vreme je da ucinite bas sve i da znate sta hocete. Moracete da  nadjete glavne ciljeve.

DEVICA

Na vama je da se donesu neke odredjene odluke. Mozda biste jos malo da ih ostavite po strani, ali necete moci. Morate se pokazati  kao odlucna i zrela osoba. Vi ste na potezu i pokazite da ste zreli i da cete odgovoriti zahtevima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2