Izaberi broj  SUDBINE i SAZNAJ sta te  OCEKUJE do KRAJA JESENI! Jedan ce te mnogo RASTUZITI

Izaberi broj SUDBINE i SAZNAJ sta te OCEKUJE do KRAJA JESENI! Jedan ce te mnogo RASTUZITI

10. rujna 2023. 0 By Maja

BROJ 24

Ti si osoba koja se je uvijek borila za svoje zelje i svoje ciljeve. Veliki trud si ulagao kako bi ti krenulo na bolje, jer sreca tebi prosto nije bila naklonjena. Ti si se uvijek nadao velikoj sreci i za istu mbogo cinio. Ali sreca kao u inat nije zeljela da dodje do tebe. Ipak ti nikada ne odustajes. Broj 24 u tvoj zivot donosi velike promjene koje ce ti mnogo znaciti. Velike promjene na bolje su pred tobom koje ceti znaciti mnogo. Velika desavanja tebe ocekuju i ti ces samo sretan biti . Novcana sreca ti stuze koja stize u pravi cas.

 

BROJ 9

 

9 je tvoj sretan broj . Ovaj broj ce da ti donese veliku srecu na polju ljubavi. Ti ces upoznati svoju srodnu dusu i nista vise nece biti isto. Veliki si sretnik jer kako si sve zamisljao tako ce se tvoje zelje i ostvariti. Uvijek si se nadao da ce ti krenuti na bolje i nisi sumnjao da ce tako i da bude. Ljubavna sreca tebe prati i niko sretniji nece biti kada upoznas svoju veliku srecu.

 

BROJ 73

Mnogo se trenutno desava u tvom zivotu. Problemi na polju ljubavi ne prestaju da prate. Nije ti ni malo lako u to nema nikakve sumnje. Ali ti se nadas da ce sve krenuti na bolje. Nazalost nece jer pred  tobom je jedan bolan raskid koji ce ti donijeti veliku tugu. Voljena osoba ce ti zauvijek okrenuti ledja. Pred tobom su velike promjene koje ti se nikako nece dopasti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2