LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU:  Ponos ne sme biti vazniji od iskrene emocije!

LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU: Ponos ne sme biti vazniji od iskrene emocije!

10. rujna 2022. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je jedan predivan dan koji ce vam samo veliku srecu na polju ljubavi donijeti. Dan koji je pred vama samo vam dobro donosi.Sreca je vama itekako naklonjena. Sa voljenom osobom vi cete iskreno uzivati. Slobodni ovnovi ce upoznati jednu divnu osobu.

 

BIK

Ocekuju vas promjene koje ce vam donijeti srecu ukoliko ostavite ponos po strani. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu jer vas ocekuje novi ljubavni pocetak ukoliko dopustite da srce vlada. Predivan dan je pred vama.

 

BLIZANCI

Sreca ce vam biti naklonjena jer vi cete sa voljenom osobom samo sretni biti. Za probleme necete znati jer cete uzivati u ljubavnoj harmoniji kao rijetko do sada. Vrijeme je za predivne promjene koje ce vam znaciti mnogo.

 

RAK

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo veliku srecu jer sa voljenom osobom provodite jedan predivan dan. Pred vama je sreca koja ce vam mnogo toga omoguciti. Vrijeme je da vam sve krene kako ste zeljeli.

 

 

LAV

Desavanja koja su pred vama donose vam veliku srecu jer vi cete upoznati jednu divnu osobu koja ce osvojiti vase srce. Nova ljubavna sreca je na pomolu koja ce vam znaciti mnogo. Sve ce da vam krene na bolje.

 

DJEVICA

Prvodite jedan miran i divan dan sa voljenom osobom. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti i koja ce vam znaciti mnogo. Pred vama su desavanja koja vam samo srecu donose koja ce vam znaciti mnogo. Veliki ste sretnik.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2