Mnogo su se VOLJELI, ali SUDBINA do KRAJA SEPTEMBRA RAZDAVAJA ove PAROVE ZODIJAKA!

Mnogo su se VOLJELI, ali SUDBINA do KRAJA SEPTEMBRA RAZDAVAJA ove PAROVE ZODIJAKA!

15. rujna 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci se mnogo vole, ali njima ljubavna sreca vie nije sudjena. Dolazi vrijeme velikih rastanaka koji ce ih mnogo zaboljeti.

 

BIK i VAGA

Vi ste zodijaci koji su uvijek imali nesto zajednicko. Slicnog ste karaktera i samim tim mnogo ste u svom zivotu zajedno pokusavali postici. Ali sreca nije uvijek na vasoj strani, ali vi ste i za to uvijek pronalazili rijesenje. Mnogo se volite i nadate se zajednickom zivotu.

Mada u zadnje vrijeme u vasoj vezi vladaju veliki problemi, vi niste zeljeli da odustanete od ljubavne srece koju imate.

Ali zadnji period je postajao sve tezi i tezi. Lako vam nije ali ipak pokusavate da spasite sto se spasiti da. Vi se voliteu to nema sumnje, ali prosto kao da vam vise nista ne ide onako kako ste zajedno imali u planu. Pred vama su desavanja koja ce vas natjerati da donesete jednu zajedniku odluku da svako krene svojim putem.

Pred vama je velika tuga, jer mada se mnogo volite, oboje primjetite da tako vise ne  mozete biti zajedno.

Vi cete morati da se suocite sa tim da je vasoj sreci dosao kraj i da sudbina zeli da idete razlicitim putevima. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo zaboljeti, jer vi mada se mnogo volite shvaticete da je najbolje da krenete dalje sa svojim zivotima.

Udaljeni jedno od drugog jer sudbina prosto ima takve planove i vi cete se pomiriti sa sudbinom koja nece biti jednostavna.

Ali uprkos raskidu vi cete se i dalje voljeti kao prijatelji, jer mada su mnogi problemi bili u vasoj vezi, ljubav ce uvijek ostati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2