NAJLEPSE VESTI stizu samo jednom zodijaku, ali ce se jos neki radovati!

NAJLEPSE VESTI stizu samo jednom zodijaku, ali ce se jos neki radovati!

10. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate kuda biste ali cete se morati opredeliti. Neke stvari zavise samo od vas i pokazite da cete dati ucesca u svemu. Danas nemojte cutati i ustrucavati se. Pokazite da znate sta hocete i sta je ono sto zelite.

BIK

Vec ste se zamerili jednoj osobi i sada ne znate sta vam je ciniti. Nesto ce vam biti preko potrebno, ali nema vam se sta nadati. Sami ste sebi krivi i sada trebate da snosite i posledice svoje nepromisljenosti.

BLIZANCI

Vec ste se snasli  u jednoj prilici, ali prava vam tek predstoji.Od vas se ceka da budete uporni  i da znate sta vam je ciniti. Imate sansu kakvu ste dugo cekali. Zato je nemojte prokockati nego je iskoristite sad ili nikad!

RAK

Stizu vam najlepse vesti i to ce vas vinuti u visine.   Niste navikli da se radujete  jer uvek  vas nadje nesto drugo. Sada cete konacno da cujete ono sto ste ocekivali.I vasa radost ce biti ogromna a vi srecnik dana!

LAV

Vec ste se nadali jednoj devici i ukazanoj paznji sa njene strane.Nikako da vas udostoji paznje i da vam pruzi bar malo ljubavi. Vreme je da se  okrenete licnim osecajima i da budete jasni i konkretni.Pridjite joj a ne samo da ocekujete.

DEVICA

Osecaj vas je poveo drugome, a od vas jedan lav  ocekuje samo malo.Da ga  udostojite samo malom paznjom, makar nista vise. Ni vi niste kamenog srca, ali cekate da on ucini prvi korak.Na vasu radost, to ce uciniti ovog dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2