Pocela je nova sedmica i evo koji ce u NAREDNIH SEDAM DANA imati najvise  srece!

Pocela je nova sedmica i evo koji ce u NAREDNIH SEDAM DANA imati najvise srece!

10. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Osecate da ce naredni dani da donesu nove radosti. Niste se bas radovali u prethodnim, ali naredni dani to obecavaju. Obecava vam i vas partner i vreme je da mu ukazete poverenje. Verujete da hocete, i znajte da cete imati srece kao prvi srecni zodijak sedmice.

BIK

vVasa volja je na nivou propadanja i moracete da se orasplozite. Sami sebe bacate u brige i neraspolozenja, pa je vreme za promenu. Moracete dobro da razmislite sta vam je ciniti i da znate da se morate pokrenuti.

BLIZANCI

Od vas se ceka da pokazezte elan i da ste voljni na promene.  Kakve bi drugacije, no naravno pozitivne. Samo da se srede  vasi koraci i da budete svesni onoga sto sledi. Moracete biti razumni i trezveni.

RAK

Odavno se pravite da vam nije nista, a vreme je da se pomirite sa istinom. Mnogo vam je lose, niste dobro, samo se snazite zadnjim atomima snage.Vreme je da se usmerite sebi i da povedete vise racuna o sebi.

LAV

Imate suvise hrabrosti, ali biste mnorali da nastupate pametno.Niste bas razumni kada je vas partner u pitanju. Zato cete morati da ozbiljno razmislite sta cete  dalje.Partner samo ocekuje da se urazumite.

DEVICA

Da vas srce tera napred to vidite i jasno osecate.Ono nekoga  voli i ocekujete da vas i ne aslusa, nego da mu to i prizna. Naredni dani bi mogli da vam donesu srecu na emotivnom planu. Tako ste drugi srecnik ovih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2