STA ZVEZDE DONOSE svakom zodijaku,i ko ce biti MILJENIK ZVEZDA?

STA ZVEZDE DONOSE svakom zodijaku,i ko ce biti MILJENIK ZVEZDA?

10. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Zvezde ce da vas i dalje prate na poslovnom planu. Vase ce misli da  budu usmerene radnim obavezama koje ce biti nagradjene lepom zaradom.Mogli biste se okrenuti na drugu stranu, onu emotivnu.

 BIK

Zvezde nece biti na vasoj strani, ni emotivno, niti finansijski. Ipak ce vam dati sansu da  uspete da se snadjete, i ako zelite da popravite  stanje.Sledi vam poslovna ponuda koja vas nece bas radovati, ali ako zelite bolje, prihvatite!

BLIZANCI

Vreme je da se pokazete  na svim poljima, jer ce vas zvezde moci da usmere. Imacete  nekih zdravstvenih problema ali cete ih prevazici. Nesto ce vas muciti  a to je novcano stanje. Vasi ce izdaci da budu sve veci , a opet nezaobilazni.

RAK

Ne nadate se da ce vas zvezde gledati u narednom periodu. Ipak ce vam pokusavati da izvedu na cistinu neke nejasnoce. Od vas se ocekuje da pokazete  smelost da se izborite za neke stvari. I da zauzmete stav koji ce ostvariti neke vase korake.

LAV

Kako vam zvezde najavljuju, moracete da se pomirite sa nekim stvarima. Nemojte samo biti neko ko ce da prica, a nece imati hrabrosti.  Moracete da predjete sa reci na dela, ako budete zeleli da vas jedna osoba  prihvati.

DEVICA

Vasa astro prognoza ce da bude  ne bas dobra, a li ni tako losa. Sve ce nekako da bude osrednje, ali sve ce biti do vas. Mozda cete imati neke sitne nesporazume sa partnerom.Ipak cete sve moci da izgladite ako budete dali svoj doprinos.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2