U narednim danima: Ovi zodijaci ce morati MORATIDA SE  ODLUCE! VELIKA SRECA ili  USAMLJENI ZIVOT?!

U narednim danima: Ovi zodijaci ce morati MORATIDA SE ODLUCE! VELIKA SRECA ili USAMLJENI ZIVOT?!

10. rujna 2022. 0 By Maja

VAGA

Mnogo cinite za svoju ljubavnu srecu, ali nikako da pronadjete rijesenje za probleme koji vas trenutno prate. Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao da sve rijesi. Bilo kakav problem koji nastupi, vi ste tu da sve rijesite. Inace vazite za nekoga ko tugu u svom zivotu ne dozvoljava.

Mnogo se trudite da sve bude sretno i harmonicno, ali u narednim danima vi cete biti u velikoj dilemi.

Pred vama je naime odluka da li da nastavite da se borite za svoju ljubavnu srecu ili da ostanete sami. Vas partner vam nije velika podrska i ne cini skoro nista kako bi u vasoj vezi neke stvari krenule na bolje. Vi se mnogo trudite, ali sreca nikako da pokuca na vasa vrata.

To sto nemate podrsku partnera jos vise vas boli. Tesko vam je jer se osjecate sami, ali isto tako tesko vam pada da se odlucite za rastanak. Pred vama su desavanja u narednim danima koja ce vas kostati mnogo zivaca, jer vi cete shvatiti da morate da donesete pravu odluku.

Pred vama je jedan tezal zadatak jer nikada se niste suocavali sa takvim odlukama.

Nece vam biti lako, ali vi cete morati da skupite hrabrosti i da se odlucite sta zelite. Da  li zelite da ostanete  u vezi koja vas vise ne cini sretnom, ili da zauvijek okrenete ledja svom partneru. Pred vama su desavanja koja ce vam tesko pasti, ali i koja ce mnogo toga u vasem zivotu promjeniti. Stizu vam dani odluka kao nikada do sada.

Stranice: 1 2