JESEN stize tek za deset dana, ali U SRCU jednoga znaka  vec VLADA…

JESEN stize tek za deset dana, ali U SRCU jednoga znaka vec VLADA…

11. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda ce vas  nesto poremetiti i znatno vam otezati naredne dane.Ipak cete morati da sacuvate zdrav razum.Moracete biti vrlo spremni da izadjete  odlucno, bez obzira na prepreke. Odluka je na vama.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Kod vas je novac i merilo srece i razlog za brigu, i istovremeno za radost.Kad stojite dobro, sve bvam je potaman, a kada nemate, niko vam nije prav. Tako dalje necete moci da vladate, nego cete morati biti ozbiljniji.

BLIZANCI

Od vas se ceka da pokazete da ste na visini zadatka. Lomite se oko jedne osobe i nikako da znate sta vam je  na redu da cinite. Svidja vam se ali ste neodlucni i nedovoljno hrabri. Ili cete biti, ili cete izgubiti!

RAK

Ne treba vam mnogo da se osecate srecno, jer vas raduju sitne stvari. Vreme je da budete  voljni i da zahtevate od partnera da vasu vezu o svezi. U vasoj dusi vlada jesen, mada jos nije dosla. Ako ovako potraje, uskoro ce vasem srcu biti zima.

LAV

Mogli ste da nesto vazno sredite  i da se tako ogradite da niste nista krivi. Ipak se niste snasli a vase srce vas tera da budete  neko ko nece da prizna kraj. Ali ne samo kraj, vi ne zelite da se pomirite da ste pretrpeli poraz.

DEVICA

Imali ste svoje sanse i vreme je da se pomirite da ih niste iskoristili. Ne vredi vam sda sada zalite za onim sto ste sve propustili. Kasno je da pokazujete da vas boli dusa i da cete da ispravite gresku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2