Narednih dana OVI ce znaci moci RECI da su DOBILI SVE o cemu su MASTALI!

Narednih dana OVI ce znaci moci RECI da su DOBILI SVE o cemu su MASTALI!

15. rujna 2023. 0 By Lala

 

OVAN

Nemate se  cemu nadati a da ce vam se ispuniti samo od sebe.Vi ste za sve morali da se duplo potrudite i tek onda da uzivate.  Neko ce vas poceti da interesuje, pa cete mu biti za petama. Vreme je da se okrenete napred.

BIK

Ovih cete se dana zaliti i bice  vam puna kapa svega.  Sakupili ste  mnogo problema na jednom mestu i nije vam sada ni do cega. Zbog toga cete sami sebi biti krivi i vreme je da se bacite u akciju resavanja  nagomilanih problema i obaveza.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto bi se moglo desiti. Obaveze vas vuku na jednu a srce na drugu stranu. Osecate da gubite ugled sto ste se zaljubili u kolegu. Osvojicete  vi njega svojim sarmom, pa se ne brinite za glasine. Vi ste prvi srcnik.

RAK

Ne znate da se radujete, a mogli biste da pokazete malo raspolozenja. Nije vreme da stalno nesto brinete i tugujete. Neko vas odavno posmatra i zeli da vam da vam otera tugu iz pogleda. Racunajte na ljubav, novu naravno.

LAV

Nikako se niste znali opredeliti za ono sto vas vodi napred. Vracate se onome sto je bilo, i sto se odigralo. Vase srce se mora prikloniti osobi koja vas zeli po cenu svega. Volite, jer ste voljeni, i tako cete biti drugi srecnik  ovih dana.

DEVICA

Vasa ljubav prema jednoj osobi  nikako da bude uzvracena. Odavno dajete sve da se srede  vase misli i osecanja, ali ne mogu. Ma koliko ga voleli i davali signale, on vas ignorise. Ovih cete dana morati da odustanete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2