OVAJ dan ce  NEKOME okrenuti KOLO SRECE, a nekome DONETI  TUGU!

OVAJ dan ce NEKOME okrenuti KOLO SRECE, a nekome DONETI TUGU!

11. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete  u smeru osecanja  koja vas  cekaju.I sada osecate  promene svoga  srca i ono sto se u  njemu  budi. To nova osecanja sapucu o novoj ljubavi  u srcu. Vreme je da ih prihvatite.

BIK

Samo ce vase srce da kuca zarom i jednom raku da sapne o onom sto oseca. Vreme je da se srede sve vase misli i da konacno drzite do sebe. Pokazite da se pocinjete zaljubljivati u osobu koja ce uskoro biti i vasa sreca i vasa tuga.

BLIZANCI

Niste spremni za veliki preokret ali ce se desiti. Dugo ste tapkali u mestu i vreme je da se okrene jkolo vase srece.Konacno ce vam sve krenuti, a najbolje  na emotivnom polju. Vreme tuge je iza vas.

RAK

Muka vam je od raznih trzavica i vreme je da se srede vase situacije. Zelite samo da ovaj dan bude miran,  da nema svadje. Stalno trpite necije nesporazume, i cinite most ka njihovom pomirenju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Da se nadaju necije oci, samo vama  i nikome vise, tek cete da shvatite. Mozda  nece da vam bude pravo,ali cete morati da mu priznate. Niste bas tako odusevljeni onim sto vas ceka, ali ne smete ugusiti svoja osecanja.

DEVICA

Konacno je vreme da priznate da ste pogresili, a i koliko. Kada biste mogli da vratite vreme, vise biste pazili. Ovako, nikako da se  pomirite sa osecajem gubitka koji vas gusi. Ovaj dan ce vam doneti samo tugu koju necete moci da potisnete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2