OVAJ dan ce  NEKOME okrenuti KOLO SRECE, a nekome DONETI  TUGU!

OVAJ dan ce NEKOME okrenuti KOLO SRECE, a nekome DONETI TUGU!

11. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Imate odredjen plan za dnas i htecete da ga se i drzite. Od vas se ocekuje da budetze neko ko ce da ucini ono sto planira. Nemojte da sve ostane samo na prici.Vreme je za nova  desavanja a samo vasom inicijativom.

SKORPIJA

Raduje vas sto ste spremni da se sukobite sa novim danom. Do juce ste bili i tuzni i zamisljeni.  Ovaj dan ce da vas izdigne iz pepela proslosti i da  vam da potrebnu snagu. Radujte se samo  zato sto ste se oslobodili , i od danas idete dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vreme je da ovaj dan bude u  toku vasijh misli i da jasno znate sta vam je danas ciniti. Vas cilj je da  sledite svoje srce i da se tako pocne odvijati nesto lepo. I sami slutite da vas jedan jarac gleda, pa zasto mu ne dati priliku?

JARAC

Gusi vas  osecaj da sve ide  kako niste ocekivali.Vreme je da se pomirite  da morate drugacije, i da vec jednmom budete optimista. Ucinite nesto za sebe i pokazite da ste spremni za promene.  Ucinite bar najmanju ovog dana.

VODOLIJA

Da li ste spremni da se osecate  mnogo drugacije, nego stpo jeste. Od vas se ocekuje da se malo povinujete situaciji.Osim sto cete morati da popustite, moracete i da se sredite. Emotivno  sakruijte da ste pogazili ponos.

RIBE

Vreme je da mislite na jedno bice i da ne dozvolite da vas slomi tuga.Neko vas je povredio, i sada svaku osobu poredite sa njime. Za vas nije dobro da se tako ponasate.Ne smete gajiti strah od ljubav i meriti po jednoj osobi, verujvci da su sve osobe iste.

Stranice: 1 2