Bikovi moraju preci SA RECI NA DELA, Device smiriti BES, Vodolije prestati da SUDE DRUGIMA…

Bikovi moraju preci SA RECI NA DELA, Device smiriti BES, Vodolije prestati da SUDE DRUGIMA…

12. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Morate se dozvati pameti i poceti da cinite  nesto za sebe. Ne dozvolite da vas svi zanemaruju, nego pokazite da ste voljni da se  istaknete. Zasto drugima prtite staze koje ce biti prohodne za njih? Oslobodite ih za sebe!

BIK

Dosta je vase price, mastanja i planova kojih se ne doticete osim u recima. Konacno je vreme da nesto okrenete i svoj zivot pocnete ziveti u sopstvenoj kozi. Od vas se ocekuje da predjete sa reci na dela!

BLIZANCI

Nikako niste spremni da se mirite sa situacijom u kojoj ste! Ko vas pita dali cete ili necete, ono sto je tu je i vi morate biti svesni. Prihvatite stvari kakve jesu, bice bolje, nego sto se zalite da tako vise ne mozete dalje ni koraka.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Tuzni i razocarani na d svojim nadama, gledate ispred sebe tupo. Kao da ne znate ni malo da se rdujete novome danu i da pokazete da ste zivi.  Nesto ce vas trgnuti i tako cete oziveti sve trenutke koje ste prepustili slucaju. Sledi nesto sto ce vas probuditi.

LAV

Ne znate kako da se postavite, a zelite da glumite da ste besni. Znate ko vas je naljutio, ali nemate hrabrosti da istini pogledate u oci. Cak ni da toj osobi kazete da je presla sve mere, i da sacuvate dostojanstvo.

DEVICA

Osecate se nervozno, ljutito i besno, ali verujte da morate smiriti svoj bes. Ne smete tako da reagujete, a da niste promislili sta biste. Zelite da vratite partnera sebi, a besom cete ga samo jos vise udaljiti od sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2