Dolaze TRI DANA posle kojih nista NECE BITI ISTO-cuda su moguca OVOM ZODIJAKU!

Dolaze TRI DANA posle kojih nista NECE BITI ISTO-cuda su moguca OVOM ZODIJAKU!

12. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vase  ce poslovne i radne obaveze da budu vas prioritet. Uvek ste bili marljivi pa ste i sada , i niko vas nece odvratiti od njih.Vreme je da se vase misli zadrze na obavezama, ali ce vas jedan lik odvalciti koncentraciju.

BIK

Niste spremni da izvrsite necija naredjenja, jer ih ne trpite. Zato cete se oglusiti o necije naredbe i necije komentare da ste neposlusni. Malo ste zapeli i vi sa svojom tvrdoglavoscu i ona ce biti razlog zbog kojeg cete trpeti neke posledice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne znate kako da se postavite prema jednoj vagi, a ona vas izludjuje. Ne biste da budete nekulturni, niti  neumesni, ali  vam dodje da je nalepoite losim recima.Vreme je da ostanete kulturni i dzentlmen, inace biste joj odbrusili par ostrih reci.

RAK

Vec te se spremili da idete u susret jednoj osobi koja vas voli. Dugo ste se dvoumili i pokazite da cete sada bti odlucni da srede sve vase dileme. Ljubav koju nosite u srcu, mogla bi da vas usreci i ucini nemoguce cudo.

 

LAV

Slede reci koje ce vam izgovoriti partner i vise nista nece biti isto. Cak i da se nista vise ne pokaze i da se potrudi da popravi stvari, nece biti isto. Taknuce vas  reci koje  vas bole i one ce bii konacan udarac na vase srce i svu ljubav u njemu.

DEVICA

Imate obaveze koje vas vode  i kojima se predajete svom snagom.Niste od onih koji se oslanjaju na druge i vreme je da se sredi ono sto ceka na vas. Vas je cilj da budete uzorni i da odusevite svoje nadlezne sa svojim umecom i svojom marljivoscu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2