OVI znaci sada PATE i razocarani su, ali USKORO NECE BITI TUZNI!

OVI znaci sada PATE i razocarani su, ali USKORO NECE BITI TUZNI!

13. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste veseli ali biste voleli da jeste i da budete raspolozeniji. Jedan vas rak voli, ali vi tu ljubav smatrate nemogucom.Rado biste da vam pokaze da ste do kraja godine  i vi njegova ljubav. Bar u pola kao sto je on vasa.

BIK

Ako nastavite ovako lako mozete sa se pozdravite sa dobrom situacijom. Da biste bili bolji, i da bi vama krenulo, morate da se zalozite samo vi.Nema nicega sto bi vas pokrenulo, niti sprecilo da se sami pokrenete. To cete morati da sami  pokrenete i da ucinite veliku promenu za bolji zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BLIZANCI

Zalite se stalno na sve, misleci da je vama lose, a drugima lakse.Da se varate, tek cete videti uskoro. Od vas se ceka da prestanete da se zalite i da konacno prihvatite ono sto je.Nemoje da tako sebi otezavate.

RAK

Sada ste tuzni i razocarani i vasa patnja vas prosto izjeda. To ne znaci da ce tako da potraje, jer slede neki veliki preokreti. Uskoro ce vasa tuga da nestane, jer cete sresti nekoga ko ce je oterati iz vaseg zivota.

LAV

Mozda niste ni svesni sta je ljubav, jer koristite emotivne ucene. Njima zelite da postignete da vam se partner vrati i da ga prosto naterate na pomirenje.To nije ljubav, vec ucena, i vreme je da ako volite budete spremni na sve, pa i to da se mirite sa istinom.

DEVICA

Ljubav je sreca do neba, i tuga neizmerna, pa morate dobro znati da nema definiciju.Nema ni vreme, ni mesto, ni trenutak koji biste da odredite i planirate.Zato ocekujte da vam se desi nesto takvo, spontano i lepo, iznenadjujuce i neplanirano.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2