Pred ovim zodijacima je VELIKA TUGA, jer ce ih IZDATI OSOBA koju najvise VOLE!

Pred ovim zodijacima je VELIKA TUGA, jer ce ih IZDATI OSOBA koju najvise VOLE!

13. rujna 2023. 0 By Maja

Prevara i izdaja je uvijek bila nesto zadnje za ove zodijake.Oni su uvijek vjerovali u najvecu srecu i nikada nisu ni pomislili na to da prevare voljenu osobu.

Uskoro ce saznati istinu i nista vise nece biti isto.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek vjerovao u svoju ljubavnu srecu. Nikada niste dozvolili da se bilo ko petlja u vasu vezu jer vi se sa svojim partnerom zajedno borite za sve sto vam je u zivotu bitno. Vi te znak koji se vodi sami ljubavlju, uvijek ste bili takvi i na tome se nista nije promjenilo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste sa svojim partnerom sretni i necete mu nikad nesto ruzno recu ili g povrijediti.

Mnogo se volite jer vasa ljubav je uvijek bila posebna. Vasa sreca je uvijek zavisilila samo o vama , jer vi ste ti koji su se za srecu borili. Nikome niste davali da vam se petlja u vezu, ali jedna osoba ce to poksati. Sa svojim potezom mnogo ce vam tuge nanijeti jer vi cete saznati da vam voljeno bice nije bilo vjerno.

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo razocarati, jer pred vama je tuga kakvoj se niste mogli nadati.

Vasa ljubavna sreca se blizi kraju i nista vise nece biti isto. Mnogo je toga sto ce vam slomiti srce, i vi cete morati da se pomirite sa bolnom istinom. Nece vam biti lako, jer veliko povjerenje ste imali u svog partnera, to se naravno mijenja i vi cete zeljeli samo raskid. Pred vama je period u kojem ce vam srce biti slomljeno i vi cete samo za velike probleme znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2