SLEDI UTORAK, koji bi mogao da bude DAN kada ce LJUBAV konacno POBEDITI!

SLEDI UTORAK, koji bi mogao da bude DAN kada ce LJUBAV konacno POBEDITI!

12. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Sve bi vas moglo dodatno da nervira, pa gledajte da sebi ne otezavate. Vasa  situacija nije najbolja, ali bi mogla biti jos teza ako ne biste razmisljali. Vreme je da se i sami osetite da se morate zaloziti kako je najbolje.Ne dajte nervozi da vam kvari dan.

BIK

Nije vam lako, ali nemojte misliti da je vasima lakse. Sami znate kako je vama a ne znate kako je drugima. Morate preci preko nekih stvari i gledati da prevazidjete  ono sto vas je pritislo. Danas cete morati da pokazete toleranciju.

BLIZANCI

Nikako da razumete jednoga bika, niti on da razume vas. Za jednu rec se odmah preporecite i vreme je da se vase  svadje srede.Danas  cete imati zajednicki problem, pa necete moci da se prepirete. Gledajte kako da ga resite.

RAK

Nikako da vi nesto ocekujete, nego stalno od vas se ocekuje. Vec vam je dojadilo da vi ispunjavate  necije zahteve, neka neko ispuni i vase zelje. Vreme je da se  okrenete sebi, i da ne budete u sluzbi drugih.

LAV

Vreme je da se  jedna osoba ili udalji od vas definitivno, ili vam se prikoni celim bicem.Ovog dana ce  konacno pobediti ljubav i vasa vezanost ce prerasti  u zajednicka osecanja. Ako ste i imali dileme, sada cete biti ujedinjeni ljubavlju i osecanjem pripadanja.

DEVICA

Niste svesni da jedno srce kuca za vas i da vas ono voli.Mozda cete bas danas da spoznate sta osecate, pri iznenadnom susretu. Vreme je da oboje shvatite da vas veze nersto neraskdivo, i da ste srecnik zodijak dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2