SLEDI UTORAK, koji bi mogao da bude DAN kada ce LJUBAV konacno POBEDITI!

SLEDI UTORAK, koji bi mogao da bude DAN kada ce LJUBAV konacno POBEDITI!

12. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Dan koji je pred vama donece vam obilje lepih osecanja. Mozda je red da vam i budu uzvracena. Odavno nekoga volite i to ne krijete ni pred njim, ni pred okolinom. Ovaj dan ce vase nade da budu i ostvarene i uzvracena ljubav za ljubav, a vi srecnik dana sa jos nekim!

SKORPIJA

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto mozete ocekivati. Ovaj dan vam sprema neocekivane  detalje i mnogo lepih stvari.Ako se do sada niste mogli da opustite, sada je pravo vreme. Konacno cete disati punim plucima.

STRELAC

Nekome zelite dati zivot, a on vas nikako da primeti.Morate biti uporni i resiti da mu to i pokazete na delu.Do sada ste samo nosili u srcu osecanja, a sada je red da pokazete i na delu sve ono sto je na srcu.

JARAC

Ako morate da tpite neke stvari, ne morate da tpite bas sve sto vas snalazi.  Vreme je da pustite svoj glas i lupite sakom od sto. Ono sto je nuzno, nuzno je i sada je red da se okrecete ka sebi.  Cinite sebi u korist, imate sansu danas, pa je iskoristite.

VODOLIJA

Znate da volite jako i pozrtvovano, ali ste gadni kada vas neko takne. Mislimo u smislu toga da ne prastate i da ste teski za nepijatelja. Onaj ko vas je povredio danas ce morati da vam se sklanja sa ociju.

RIBE

Jedna skorpija vam se blizi, ali na korak se uvek pocne dvoumiti. Dajte joj razloga da nastavi put do vas, jer je vama vodi njeno srce.Verujte da u njemu ima ljubavi  i da vas ono vodi ka sreci.

Stranice: 1 2