SLIKA koja  NAJVISE PRIVLACI TVOJU DUSU otkriva ZASTO ces se do KRAJA  JESENI RAZOCARATI i  PATITI!

SLIKA koja NAJVISE PRIVLACI TVOJU DUSU otkriva ZASTO ces se do KRAJA JESENI RAZOCARATI i PATITI!

12. rujna 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

U tvom zivotu je bilo uspona i padova ali uvijek si imao svog partnera na kojeg si se mogao osloniti. Mnogo se volite i do sada ste mnogo zajedno postigli. U ljubav si uvijek vjerovao, i sa voljenom osobom do sada samo za srecu znao. Ali ove jeseni sve ce da se promjeni. Pred tobom je naime saznanje da te je voljena osoba varala.

To ce ti jako tesko pati i ti preko toga neces moci preci.

Veliko razocarenje je pred tobom koje donosi veliku tugu, jer mnogo si ocekivao, ali da cete voljena osoba izdati nikada. Pred tobom je jesen koja donosi tugu kakvoj se nisi mogao nadati. Ali desavanja koja su pred tobom napokon ce ti otvoriti oci jer ces saznati da si ti bio jedina osoba koja je u toj vezi iskreno voljela.

 

SLIKA BROJ 3

Ljudima ne vjerujes lako, tako te je proslost naucila i ti se tga uvijek drzis. Ipak postoji jedna osoba koja poznaje sve tvoje tajne, sve tvoje boli jer toj osobi jedino slijepo vjerujes. Ona zna mnogo o tebi, jer svoje srce si poklonio nadajuci se da u toj osobi imas velikog prijatelja. Ipak ove jeseni ces saznati da je to prijateljstvo bilo lazno, jer pred tobom je velika izdaja u koju ni sam neces moci povjerovati.

Osoba koja zna svaku tvoju tajnu cete hladno izdati, sve zbog ljubomore koja vec dugo vremena postoji.

Jako tesko ce ti to pasti, jer ti si uvijek mislio daimas iskrenog prijatelja.Nazalost to nije tvoj iskreni prijatelj, ali to ces uskoro i sam saznati. Ova jesen ti donosi veliku tugu jer tebe ce izdati osoba u koju si se uvijek kleo. Velike promjene su pred tobom koje ce ti slomiti srce ali napokon ti pokazati ko je tvoj iskreni prijatelj, a ko ne. Nece ti biti lako, ali ti ces nauciti da zivis sa tom izdajom koja ce tebi slomiti srce.

Stranice: 1 2