IZABERI SVECU i saznaj hoce li uslediti TESKI DANI ili PRAVA SRECA na koju si DUGO CEKAO?!

IZABERI SVECU i saznaj hoce li uslediti TESKI DANI ili PRAVA SRECA na koju si DUGO CEKAO?!

13. rujna 2022. 0 By Lala

Sveca  je uvek znak da nesto ili gori, ili dogoreva.Obzirom da su ponudjene tri svece u bojama, vi cete tacno znati sta vam je ciniti i sta je ono sto sledi. Mozda vam sugerise na no sto vas upozorava na dolazece teske dane. Na situacije koje se stalno komplikuju i dodatno zapetljavajau a da ni sami ne vidite izlaz.

Mozda vam ukazuju na dane koji vas mogu povrediti, donevsi vam veliko razocarenje i emotivnu tugu. Ili ce vam ukazati na jedan lik i jedne tople oci koje vas vole i koje zele biti sastavni deo  vaseg zivota.Mozda ce sve da zavisi od jedne osobe i od vas.

Od nje, da li ce vas voleti toliko da pozeli da zauvek ostane uz vas?Mozda ce sve da zavisi i od vas i toga da li cete  i sami moci da shvatite da ste jedno drugome prava sreca. Ako zelite saznati sta vas ceka i sta  je ono sto vam govori, izaberite jednu. Tako cete saznati ono sto slutite i nesto sto i ne sanjate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO STE IZABRALI SVECU BROJ 1

Vi koji ste izabrali svecu pod rednim brojem jedan, izabrali ste svecu bele boje.

Njen plamicak je slabasan bas nasuprot vasoj nadi, koja je ogromna. Vi se samo nadate nekome, a znate da vas taj nece ni udostojiti paznje.Dok mu poklanjate poglede pune ljubavi, on se provodi sa drustvom i jos jednom osobom.

Vasa sveca obelezava vase tihe i unutarnje patnje. Patite zbog osobe koja vas tera u patnju i dusevni bol.  Sa njene strane nece vam biti uzvracena ljubav, i zato je bolje da se  ne hranite laznim nadama.Ako nastavite da se nadate lazno, vasi ce drugovi biti patnja i bol neuzvracene ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2