Jupiter u ovnu do 16 maja:Vaga ce  svasta da dozivi, Vodolija da se pokaje, Ribama  sledi prava ljubav…

Jupiter u ovnu do 16 maja:Vaga ce svasta da dozivi, Vodolija da se pokaje, Ribama sledi prava ljubav…

13. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Nemate se sta bojati, cak i da imate razloga. Jupiter je planeta srece koja je u vasem znaku i vreme je da se radujete.Verujte da ce sve da se okrene u vasu korist, i na vasu srecu.Zato pozelite sve najbolje i znajte da ce vam i biti odlicno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ako stojite lose, bilo kako, sada je vreme da se okrenete na svetliju stranu. Jupiter koji vlada u znaku ovna, moze da vam pomogne.Posto ste u nekoj vezi sa ovnom, gledajte da iskoristite sve povoljnosti.Iskoristite sansu da vam bude bolje, sad ili nikad!

BLIZANCI

Vama kao da je islo dobro, ili je teklo daleko bolje. Sada vas je nesto krenulo lose, pa nikako da se opravite.Gledajte da vase srce  zakuca jace, i da cinite sve da lose stvari stanu, a lepse da se pokrenu u vasem pravcu.

RAK

Planeta srece, Jupiter, pokazace vam da morate da dignete svoj glas.Ako do sada niste  znali, sada koristite sve svoje pogodnosti. U vezi ste sa jednim ovnom koji vlada i moze sve. Budite kovac svoje srece, makar uz njega, pa kako god da bude. Radovacete se kao nikada!

LAV

Ne znate sta cete  sa sobom, ali biste hteli da terate svoj inat.  Verujte da vam to nece biti dobro, jer inat nikome nije doneo dobro. Vreme je da se malo povucete i da partner date za pravo, ili da izgubite i partnera.

DEVICA

Zelecete nesto sto ce vam biti nedostupno, nadajuci se nekoj sreci.Ona vam nece biti tako naklonjena, kako se budete nadali.  Mozda ste to izazvali nekim svojim komentarom , na koji se partner jako uvredio.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2