SREDA moze da bude dan kada ce OVOM znaku USLEDITI LJUBAV NA PRVI POGLED!

SREDA moze da bude dan kada ce OVOM znaku USLEDITI LJUBAV NA PRVI POGLED!

13. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Sve pohvale za vasu toleranciju i trpeljivost.Ovaj dan ce biti nesto kao nagrada za vas. Nemojte se iznenaditi onome sto sledi  i sto vas ceka. Vreme je da i vi zablistate u punome sjaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nervoza vas hvata od ranoga jutra i ne znate sta  cete sa sobom.Zato dobro se razmislite i saberite zasto ste takvi, i imate li razlog? Razmotrite da li je taj razlog neko drugi, ili ste sami sebi? Kako god, sami sebi krojite da bude bolje!

BLIZANCI

Osecate neku melahonliju i cutljivi ste, da se vasi pitaju sta je sa vama. Pokrenite se malo i pokazite da ste spremni da  se izborite u svakom slucaju. Zasto sebi dozvoljavate da upadate u krizu koja nije nicim izazvana?

RAK

I ovaj cete dan da imatze more obaveza i da budete  hiper aktivni. Niko vas nece pitati da li mozete i imate li snage za sve sto vas ceka. I sami cete sebe da terate da obavljate sve sto se mora. Mozda jedan susret poboljsa sve  ono sto vam je preko glave , pa ce i vase raspolozenje.

LAV

Vreme je da saberete sve okolnosti i ono sto trebate i ono sto niste. Znacete da ste pogresili, pa cak i gde, ali cete tesko to da priznate. Umesto toga vi cete kriviti partnera i njemu prebacivati  da je on kriv za sve sto vas je snaslo.

DEVICA

Danas  moze da bude dan kad vam sledi ljubav na prvi pogled. Pri jednom slucajno susretu, vasi ce se pogledi ukrstiti sa jednim toplim ocima. Zaledice vreme i samo cete vas dvoje u jednom trenutku naci neraskidivu vezu.Srecnik ste ovog dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2