Ovi znaci ce moci da kazu  da im se U ZIVOTU SVE PROMENILO, a jedan  nece biti spreman za LJUBAV!

Ovi znaci ce moci da kazu da im se U ZIVOTU SVE PROMENILO, a jedan nece biti spreman za LJUBAV!

14. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Moracete da se mirite sa promenama koje ce vas  zadesiti. Od vas se ceka da sami pokrenete svoj deo zelja koje ste zamislili. Ipak necete moci bas sve da ispratite  onako kako zelite. Uvek vam neko preotme srecu i osecaj da ste blizu cilja.Borite se za sebe, ne dajte se!

 

BIK

Ako je ikome potrebna velika i korenita promena, potrebna je vama. Zato gledajte da napravite veliki rez i tako se okrenete da se vide neke promene.  Ticu se prvo vaseg poslovnog polja jer vam je finansijsko stanje katastrofalno. Vise para, vise rada.

 

BLIZANCI

Desavaju se neke stvari tako jedna za drugom, da se pitate zasto?! Kao da su se kola vaseg zivota pokrenula nizbrdo i nikako da se zaustave. Moracete da prihvatite jer ne mozete glavom kroz zid.Ali morate prestati da kukate, no se pokrenuti da vam krene na bolje.

 

RAK

Vreme je da lupite sakom od sto i da ucinite presedan.Bice to samo u vasu korist, jer ste zasluzili svako dobro. Suvise ste trpeli i suvise ste se trudili za druge koji vam nisu zahvalni na tome. Vreme je da ucinite nesto za sebe.

 

LAV

Vreme je da vase reci  postanu delo, a ne samo vasa namera. Vec ste obecali partneru da cete ga uzeti u zastitu. Vreme je da se vasa hrabrost istakne i da se suprostavite okolini. Vasa okolina se ne slaze sa vasim izborom.

 

DEVICA

Sve vam je islo dosta dobro, onda se okrenuo tocak. Ziveci u situacijama koje su turbulentne, osecate se nesposobnim da sahvatate sva desavanja. Kad razmislite o svemu, tek cete shvatiti da se u vasem zivotu sve promenilo. Niste znali da ste bili srecni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2