Ovog CETVRTKA, jedan znak ce biti NA IVICI RASKIDA, a drugi na korak od toga da se VRATI BIVSEM jer to zeli!

Ovog CETVRTKA, jedan znak ce biti NA IVICI RASKIDA, a drugi na korak od toga da se VRATI BIVSEM jer to zeli!

14. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Nadate se da ce se stvari okrenuti u vasu korist, a niste sigurni sta bas. Vreme je da budete razumni  i znate sta mozete i sta hocete.Odredite svoje smernice i ko je onaj sto vam odvlaci misli.

SKORPIJA

Osecate da vas kida unutarnja vasa borba, i neka tiha tuga. Borite se izmedju ponosa i zelje da se vratite bivsem. Vreme je da se dobro saberete sta ce biti dobro da uradite. Pazite da ne pogresite, lako biste mogli.

STRELAC

Vas cilj je jedna vodolija i ona vas privlaci kao magnet. Mada osecate da vam izmice za korak, verujte da se inati da biste vi bili uporniji.Sledi neizbezan trenutak kada se sretnu pogledi i ucine vas srecnim zodijakom dana!

JARAC

Vasa ljubav je korak koji cete morati da preduzmete prema jednoj ribi. Osecate da volite, ali to nikako da joj pokazete. Srce ce vam morati da iznedri  neke lepe reci. Ono sto je najlepse pokazite, i izgovorite  da se zna.

VODOLIJA

Tera vas slatki inat da izmicete nekome ko vas prati.Znate da mu se svidjate,  ali zelite jos malo da ga zacikavate.Mozda jos koji sat, pa cete i sami da mu priznate da ste ga zacikavali. I da vam se svidja, bas kao i vi njemu.

RIBE

Vas stav je da morate biti jasni i to zahtevate na svim poljima. Volite ciste i konkretne stvari, pa tako zahtevate od svih. Od kolega, rodbine, a od partnera posebno. Veza vam se zamrsila i trazicete danas da se sve nejasnoce izvedu na cistinu.

Stranice: 1 2