Sledi nam vikend, a evo KOME ce tokom subote i nedelje doci do OSTVARENJA ZELJE!

Sledi nam vikend, a evo KOME ce tokom subote i nedelje doci do OSTVARENJA ZELJE!

14. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Zelite da izadjete sa partnerom i svima pokazete daste par. Tek ste nekoga sreli, ali on bas i nije odusevljen. Zelece da vas susret ide polako i dese odvija spontno, iz dana u dan.  Sve dok srca sama ne progovore.

 

SKORPIJA

Ne znate kako da se postavite i sta je ono sto vas moze snaci. U svakom slucaju cete morati da pokazete svoj stav prema partneru. Neka je i pametniji i mocniji od vas, ali ce vas morati uvazavati i postovati.

 

STRELAC

Vas cilj je da budete osoba kojoj je svejedno sta se okolo prica, ali ipak ce vas nesto dotaci. Dok budete caskali sa drustvom, vase ce usi zaparati necije reci koje vas  ogovaraju. Ne sto vas ne vole, vec sto se ticu vaseg  vaseg partnera.

 

JARAC

Vreme je da pokazete svoj glas, kako biste bili uvazeni.Nije vam toliko vazno da se rese neki novi koraci, koliko da odbranite svoje ljudsko dostojanstvo. Dugo su vas svi zanemarivali, a sada je red da vas partner ispostuje, bas kao i svi drugi.

 

VODOLIJA

Ne znate kako da se odrede vase zamisli, kao realne ili nerealne. Ipak necete popustiti  da se bar donekle realizuju. Reseni ste da se provedete u drustvu, i da se malo opustite. Ako je nedelja bila radna, vikend je vas za ono sto zelite.

 

RIBE

Neko ceka na vas odgovor, a skoro na nepostavljeno pitanje. Bice da je to pogled koji vas dugo prati i vreme je da uzvratite bar. Makar jedan pogled koji ce vam dati za pravo  da imate pravo na drugu sansu.Ne samo vi, nego oboje!Oboje ste bilo povredjeni!

Stranice: 1 2