Dosli smo do PETKA, i nekome bi ovaj 16.septembar  mogao biti NAJLEPSI PETAK U ZIVOTU!

Dosli smo do PETKA, i nekome bi ovaj 16.septembar mogao biti NAJLEPSI PETAK U ZIVOTU!

15. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Jos jedan dan pa cete se odmoriti od dana koji su vas znatno iscrpeli. Vase poslovne obaveze   bi vas mogle da  dovedu do lepe zarade. Zato ste se i trudili da pokazete sta vam je ciniti i sta je ono sto morate  da obavite bez odlaganja.Mada preumorni, bicete prezadovoljni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da se srede vase emocije koje ce vas  dodatno uznemiriti. Osecate veliki nemir u drustvu jedne osobe i ona ce vas  opciniti.Vase srce vas  tera da se pokorite svojim osecanjima i da ih ne  krijete, nego da ih pokazete.

 

BLIZANCI

Suvise ste se opteretili, a da niste svesni da ne mora bas tako i bas toliko.Od vase ljubavi ce se  moci da ocekuju neki novi koraci. Vreme je da se srede osecanja vaseg srca i da budete odlucni da znate sta vam je prioritet.

 

RAK

Vas svet se razlikuje po dobroti, i onoj drugoj losoj strani.Ovog dana cete moci da saberete neke korake koje vas  cekaju, ali i da razlucite da li da ih napravite. Ceka se na vas potez, koji ce morati da se odrazi na vasu situaciju. Na vasu dobrotu vam se nece vratiti dobrim.

 

LAV

Vodi vas smer ka jednom jarcu, jer vas greju njegovi pogledi. Srce vam se zagrejali za njegove oci i nikako da se oslobodite tog toplog pogleda. Bas ovog dana cete priznati osecanja jedno drugome i tako uciniti da ovaj petak bude  vas najlepsi dan.A vas dvoje srecnici dana!

 

DEVICA

Osecate i tugu i radost, pa su vam osecanja jako pomesana.Srce vam tera na  jednu stranu, a razum vas vuce na drugu. Zasto je vas zivot tako  komplikovan da vas nikako nece da krene na bolje. Pustite sada srcu na volju, videcete u kojem vas pravcu vodi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2