Evo ko ce VELIKOJ LJUBAVI SLOMITI SRCE zbog PROLAZNE AVANTURE!

Evo ko ce VELIKOJ LJUBAVI SLOMITI SRCE zbog PROLAZNE AVANTURE!

20. rujna 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci prave veliku gresku jer novom poznanstvu nece moci odoljeti. Slomice srce osobi koja ih najvise voli.

BIK

Vi ste zodijak koji je uvijek sve cinio zbog iskrene ljubavi. Mnogo toga se je u vasoj vezi desavalo, ali uvijek ste zajedno pronalazili nacin da savladate sve prepreke. Sa voljenom osobom ste do sada postigli mnogo. Vasa veza je imala uspona i padova, ali vi nikada niste zeljeli da odustanete od ljubavi koja vama tako mnogo znaci.

Vi ste zodijak koji je uvijek bio vjeran.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Za vas je prevara nesto zadnje, zato i jeste cudno sto cete bas vi voljenoj osobi slomiti srce zbog nebitne, prolazne avanture. Jedna osoba ulazi u vas zivot i vi joj prosto necete moci odoljeti. Mada vas veza funkcionise savrseno, vi cete rizikovati sve samo kako bi bilo zajedno sa novim poznanstvom. Vasa velika greska koju sebi nikada necete moci oprostiti. Vasa avantura ce biti prolazna, ali vas partner ce sve saznati.

Mada vama ta osoba nista nece znaciti, vaseg partnera cete toliko povrijediti i on vam to nikada nece moci oprostiti.

Uvijek ste bili zodijak koji je vjerovao u iskrenu i postenu ljubav. Upravo cete vi boto taj zodijak koji ce sve to da srusi. Vas partner ce vam zauvijek okrenuti ledja jer kao sto ne bi ni vi , ni vas partner prevaru nece oprostiti. Nece vam biti lako, ali sami cete morati sebi da priznate da je to samo vasa greska.

Vas partner bi za vas ucinio sve, ali vi cete mu vratiti na jedan veoma ruzan nacin.

Mnogo cete se pokajati, ali oprostaj necete dobiti. Istina je da ce vas partner vas i dalje voljeti, ali drugu sansu vam nikada nece pruziti. Vi cete se igrati sa osjecanjima osobe koja je za vas bila spremna sve da ucini.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2