IZABERI malu PTICU i saznaj VESTI:Jedna te UPOZORAVA da ODUSTANES od nekih ljudi!

IZABERI malu PTICU i saznaj VESTI:Jedna te UPOZORAVA da ODUSTANES od nekih ljudi!

15. rujna 2023. 0 By Lala

Ako se oslanjate na neka sitna upozorenja, vreme je da i sada poslusate upozorenje koje vam salje vasa mala ptica.Izaberite jednu od tri ponudjene male ptice i vreme je da saznate sta vas ceka u narednim danima.

Mozda vam slede lepe i nove  vesti, mozda i nesto jos lepse od samih vesti. Ipak ce samo jedna slika ptica da bude ono sto ce vam ukazati da morate odustati od nekoga.Moracete to kako se ne biste zakopali dublje u vezu koju nema perspektivu.U blize prijateljstvo koje vas  samo dovodi na zub dokonih ljudi, jer vam prijatelj pravi spletke.

Zato ce vam jasno pokazati ko vas voli a ko ne, i ko vam zaisat zeli lose, praveci vam spletke.

Ko je onaj ko bi za vas stavio ruke u vatru, od koga vam sledi vest, i ko ce vas izdati kao niko i nikad do sada?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI  SLIKU MALE PTICE BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku male ptice, pod rednim brojem jedan, vi niste bas tako jaki. Od vas se cekaju neki odredjeni, ali ne tako mali koraci. Vreme je  da postanete mnogo jaci i samopouzdaniji u svojim teznjama. One vas vode, ali vas kovitlaju kao kisa pred oluju.

Zivite za jednu vest ili bolje receno za priznanje ljubavi koja  vas i plasi i nosi.Zelite da se partner izjasni po pitanju vase  veze i vaseg statusa. On se nekako spetlja,o pa ne zna sta da vam kaze, ni kako da vam pomene svoja osecanja.

Vi necete vise da budete u vezi kojoj ne znate ime. Da li je prijateljstvo, blaga simpatija koja vodi ka lepoj ljubavnoj idili. Ili je samo u pitanju navika da ste skupa.Vreme je da se oboje izjasnite, da otvorite srca i iznesete osecanja na cistinu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2