OVI znaci ce JAKO PATITI zbog LJUBAVI jer zele osobu koja ih NE VOLI!

OVI znaci ce JAKO PATITI zbog LJUBAVI jer zele osobu koja ih NE VOLI!

17. rujna 2023. 0 By Maja

Kada je ljubav u pitanju ovi zodijaci znaju tacno koga zele na svojoj strani. Ali sreca im nije naklonjena i oni ce mnogo patiti jer ce njihovo srce zarobiti osoba kojoj nije do njih stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji zivi za ljubav. Neko ko je uvijek vjerovao da prava ljubav postoji. Nikada se niste odricali svoje ljubavne srece mada je ona vama uvijek mnogo znacila. Vi kada se zaljubite, zaljubite se kao malo ko drugi.

Svoje srce brzo poklonite sto vam bas i ne ide u korist. Vi ste zodijak koji zeli ljubavnu srecu, i neko ko je vec svoje srce poklonio jednoj osobi.

Zaljubljeni ste kao nikada do sada i vi cete napraviti jedan potez, ali taj potez ce vas kostati mnogo boli. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo razocarati, jer osoba u koju ste vi zajubljeni nije zaljubljena u vas. Vi ste zodijak koji je veoma emotivan i koji uvijek pokusava da iskreno voli, ali vasa ljubav prosto nece biti uzvracena.

Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, ali vi ste jak zodijak koji vjeruje u sebe i koji uvijek misli samo dobro.

Necete imati srece sa osobom do koje vam je trenutno stalo, ali vama ce prava ljubav jos da pokuca na vrata. Nije vam sudjeno da ostanete sami, ali nazalost nije vam ni sudjeno da budete sa osobom koja je ukrala vase srce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2