Saznaj kome ce jesen poceti PREDIVNO, a koji ce znak DOCEKATI SA SUZAMA i U LOSEM RASPOLOZENJU!

Saznaj kome ce jesen poceti PREDIVNO, a koji ce znak DOCEKATI SA SUZAMA i U LOSEM RASPOLOZENJU!

17. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Jos par dana i pocinje jesen, a kako cete je docekati, zavisice od vas. Onog koga volite, moracete da oraspolozite i da mu pokazete ljubav. Nemojte da nista prepustate slucaju, niti da se vase srce  trpi  Ako volite pokazite, ali trazite i emocije za uzvrat!

 

BIK

Ovo je jedan stari horoskop  koji vas upozorava na bahato ponasanje koje se mesa sa vasim ocajem. U losoj ste pozicioji i nikako da sredite svoje licno pitanje. Kao da ste se povukli od svih i zavukli u ljusturu, btz planova i osecanja. Tako vise nece moci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ova ce vam jesen zaista poceti lose, i ne samo novcano lose. Imacete manje zdravstvene probleme u porodici, pa ce vasi izdaci da budu mnogo veci.Od vas zavisi da li cete pokusati da sve prevazidjete i da se resite loseg raspolozenja.

 

RAK

Ne znate sta vas vodi  dalje, koji korak i koja odluka? Rado biste da ova jesen ne donese neka bolna secanjaali osecate da bas hoce. Ako jednu osobu primite u svoje srce i dozvolite da vas voli, bice dobo.Tako ce poceti  kao jedna od boljih jeseni vaseg zivota.

 

LAV

Ne znate kako da savladate bes, a neko vas zeli svesno da nervira. Trenutno bas  i niste morali da dodajete ulje na vatru, ali tesko vam je da suzdrzite svoj bes. Zato cete biti zasluzni ako se vasa situacija iskomplikuje.  Vrlo lako cete imati veliki duel.

 

DEVICA

Da vas cekaju suze zbog bvse ljubavi, svakako. Ali bolje je da se vase srce raduje, nego da place. Zato zaboravite sve sto je bilo.Vreme je da vam jesen pocne lepo, a vasa emotivna situacija da bude jos bolja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2