Izaberi  KARTU I MADJIONICARA i saznaj sta ce konacno KRENUTI NA BOLJE u vasem zivotu!

Izaberi KARTU I MADJIONICARA i saznaj sta ce konacno KRENUTI NA BOLJE u vasem zivotu!

19. rujna 2023. 0 By Lala

Karta i  madjionicar su uvek cesto ukazivali na ono sto nam je pisano i ono sto bismo zeleli da nam se ucini nekom magijom. Vreme je da se srede vase zelje, vase misli i vasi planovi, i da konacno odrede vase smernice.

Mozda nije bas sve onako kako to mi zelimo, ali bi nekom magijom zeleli da nam madjionicar ucini na bolje. Vase sutuacije ce vas  boleti i necete moci nikako da ih prevazidjete. Konacno biste voleli neko resenje, bilo koje, i bilo kakvo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sada je momenat da saznate sta je ono sto vam sledi. Mozete li menjati bilo sta i sta je ono sto biste  mogli, a sta biste zeleli da se promeni?Ako su karte zapisale nesta, sta biste voleli da menjate, a sta biste mogli da prihvatite?

Imate tri ponudjene slike madjionara sa kartama, pa izaberite jednu i saznajte sta vas ceka. Hoce loi vas zivot krenuti na bolje ili na gore?

AKO STE IZABRALI MADJIONICARA BROJ 1

Vi koji ste izabrali madjionicara pod rednim brojem jedan, jos se ne zna nista. Vase su karte jos uvek razbacane i vreme je da se one sloze. Bas kao kada se zivot pomesa i zaplete, pa cekamo da se sve sredi i da se vrati na svoje mesto. Od vas ce zavisiti mnogo toga.

Vas madjionicar razmislja sta bi da ucini za vas i za vase korake, i kako da raspodeli sve ono sto vas ceka i sto je najbolje resenje. Niste preterano jaki, a morali biste da se borite za svoje mesto u srcu jedne osobe.

Moracete da ucinite sve da vam ona postane sastavni deo zivota. Bas kao i stalni stanar vaseg srca.Mozda tek tada otkrijete da ste  jedno drugome zelja odavno, ali koja nema priliku da se  odredi i realizuje.Mao strplenja i sve ce biti dobro.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2